+421 908 796 888 rollos@rollos.sk

Zásady ochrany osobných údajov

Ako používame osobné údaje našich zákazníkov a návštevníkov webu Rollos.sk.

Kontaktujte nás

1. Prevádzkovateľ webu Rollos.sk:

 

… rešpektuje a chráni súkromie všetkých osôb, ktoré navštívia tieto webové stránky, objednávajú si služby alebo produkty na tomto webe. Prečítajte si, aké údaje Prevádzkovateľ zhromažďuje, ako ich používa, a ako si môžete uplatniť svoje práva (práva dotknutých osôb).

2. Zhromažďovanie, používanie a spracovávanie osobných údajov

Prevádzkovateľ využíva osobné údaje najmä na poskytovanie služieb, predaj a dodanie produktov prezentovaných na tomto webe:

  • meno a priezvisko,
  • adresu a kontaktné údaje,
  • obsah komunikácie.

3. Ďalšie spracovanie osobných údajov

Keď nám poskytnete kontaktné údaje prostredníctvom kontaktného alebo dopytového formulára na tomto webe, použijeme ich výhradne na zodpovedanie vašej požiadavky alebo dopytu. Takéto údaje nebudeme uchovávať dlhšie, ako je potrebné na tento uvedený účel, alebo ako to bude potrebné s ohľadom na zákonné povinnosti Prevádzkovateľa.

4. Súbory cookie

Na tomto webe používame cookies. Sú to malé súbory dočasne ukladané do vášho zariadenia. Môžu obsahovať unikátny identifikátor. Technické cookies, nevyhnutné pre funkčnosť tohto webu, používame automaticky. Iné súbory cookies budeme používať len na základe vášho predchádzajúceho súhlasu.

Ak nám na to udelíte súhlas, vďaka analytickým cookies môžeme vyhodnocovať štatistiky používania tohto webu (Google Analytics), opätovne identifikovať vaše zariadenie a vďaka marketingovým cookies (Google Ads, DoubleClick) vám zobrazovať na internete prispôsobené reklamy (remarketing).

  • Služby Google Ads, DoubleClick a Google Analytics poskytuje spoločnosť Google Ireland Ltd, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Írsko.
  • Ich používanie nám umožňuje štatisticky vyhodnocovať naše reklamné kampane, identifikovať vaše zariadenie a opätovne vás osloviť reklamou po vašom odchode z nášho webu.
  • Informácie zbierané systémami Google Ads, DoubleClick a Google Analytics spracováva spoločnosť Google, ktorá ich prenáša a ukladá na servery Google v USA, kde nie je dostatočná úroveň ochrany osobných údajov podľa európskeho práva.

Ak nám udelíte súhlas s používaním cookies na tomto webe, súhlasíte so spracovaním a použitím údajov spoločnosťou Google, ktorá zverejnila svoje Pravidlá ochrany súkromia.

Svoj súhlas s cookies môžete kedykoľvek odvolať = vpravo dolu na tomto webe sa zobrazuje banner, ktorý vám umožní spravovať váš súhlas s používaním cookies na tomto webe. Tento banner sa po vašom nastavení minimalizuje aby vám neprekážal, ale vždy ho nájdete vpravo dolu v rohu tohto webu.

Viac informácií o cookies na tomto webe sa dozviete na našej stránke Zásady používania súborov cookie (EU)., na ktorej takisto môžete kedykoľvek s účinnosťou do budúcnosti odvolať svoj súhlas s cookies zamietnutím súborov cookies.

5. Námietka voči zberu údajov

Svoj súhlas so zberom údajov môžete kedykoľvek odvolať s účinnosťou do budúcnosti zamietnutím súborov cookies, ako je to uvedené o odstavec vyššie.

6. Vaše práva dotknutej osoby

Kedykoľvek môžete uplatniť právo:

  • na prístup k svojim osobným údajom,
  • na prenos, opravu osobných údajov,
  • na obmedzenie spracovania osobných údajov,
  • na vymazanie osobných údajov = čo bude rešpektované ak Prevádzkovateľ nepreukáže tak dôležité zákonné dôvody na spracovanie, ktoré prevažujú nad právom na vymazanie,
  • a kedykoľvek môžete podať sťažnosť Úradu na ochranu osobných údajov.

V prípade akýchkoľvek otázok, problémov a požiadaviek nás prosím kontaktujte. Radi vám vyjdeme v ústrety. Ďakujeme.

Platné od 5.4.2022.